Programmamanagement

tBureau als kwartiermaker

De rol van kwartiermaker past goed bij de expertise van tBureau. We kunnen een programma opzetten en aansturen dat u helpt de gestelde doelen te bereiken. De verandering te realiseren die nodig is. We hebben er voor gekozen om daarbij ook een professioneel platform in te zetten. Wij werken samen met Teamwork en zijn op het platform gecertificeerd en erkend implementatie specialist.

tBureau certified partner

tBureau werkt al jaren met het platform Teamwork Projects om daarin haar projecten vorm te geven. De opgebouwde kennis en de gesprekken daarover met Teamwork hebben geleid tot een erkenning als 'enablement partner for Europe'. 

tBureau is niet langer alleen specilist in het gebruik, zij zijn nu ook specialist om uw organisatie te helpen met professionaliseren. Dat komt ook voort uit het feit dat tBureau er voor kiest om met mensen te werken en die helpen leren en professionaliseren. 

 

Teamwork Certified Partner

Op zoek naar meer ervaring?

Wil je vlieguren maken onder (bege)leiding van een ervaren senior veranderkundige? Neem contact met ons op.

Certified Partner Teamwork

Op zoek naar meer informatie over de rol van tBureau bij implementatie en gebruik van Teamwork Projects? Kijk op de partner pagina om u te overtuigen, maar beter nog neem direct contact met ons op.