Versneller van zorginnovatie

Opschaling van innovatie, subsidie beschikbaar

Bent u bezig met de opschaling van zorgtechnologie ter ondersteuning van ouderen of chronisch zieke patiënten? Maar kunt u wel wat extra steun gebruiken om tot daadwerkelijke opschaling te komen? Dan is onderstaande subsidie interessant.

VWS heeft afgelopen jaren veel geld beschikbaar gesteld om innovatie in de zorg, en met name ondersteuning van zorg in de thuissituatie met behulp van zorgtechnologie (eHealth) te bevorderen. tBureau heeft meerdere organisaties succesvol geholpen bij de aanvraag van de subsidie en de uitvoering van het project.

Per 14 juli 2022 is er een nieuwe ronde van de SET (Stimulering E-Health Thuis) regeling geopend. Er kan tot 31 dec 2022 een aanvraag ingediend worden.

Wilt u opschalen en twijfelt u of deze subsidie u kan helpen? Klik dan hieronder en vul de subsidiescan in of neem direct contact op voor een vrijblijvend gesprek met een van onze adviseurs. Mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

tB2019 logo kleur wit