Wij werven personeel

tBureau is op weg naar de volgende fase. Onze klanten zijn tevreden en stellen steeds meer vragen. Leveranciers waarderen ons werk en zoeken samenwerking. Kortom wij gaan groeien en werven professionals.

We zoeken junior/medior adviseurs/projectleiders met een passie voor de zorg, veel kennis van processen en inzicht in zorgtechnologie. Onze focus ligt op grootschalige programma’s waarin de klant ons uitdaagt om vernieuwing door te voeren in hun processen, organisatie en gebruikte technologie. Kortom veranderkunde!

Primair kijken wij naar de cliënt die betere zorg nodig heeft, daarna direct naar de zorgprofessional die door innovatie zijn werk eenvoudiger kan doen. Wij zijn met onze partners disruptief. Dat betekent dat je sterk in de schoenen moet staan en de nodige ambitie moet hebben. Wij doen het anders dan anderen!

Wij hechten aan onze cultuur waarin we voor elkaar zorgen en voor de klant. We delen successen en we zijn scherp op de kwaliteit van producten en diensten.

Als je denkt bij ons te passen, stuur dan een mail naar sollicitatie@tbureau.nl, met een korte motivatie. Natuurlijk heb je een LinkedIn profiel dat ons voldoende uitdaagt om contact op te nemen.

Tot snel?

Contactinfo: