Onderzoek stand van zaken Innovatie in de GHZ

Robotica

Aandacht voor innovatie in de GHZ.

Innovatie en de rol van zorgtechnologie staat volop in de aandacht in de gezondheidszorg. Ook in de gehandicaptenzorg zijn veel organisaties hier actief mee bezig. Men organiseert proeftuinen of onderzoekt de mogelijkheden van virtual reality, clientportalen of apps. Menig organisatie ervaart belemmeringen hierbij. tBureau richt zich op het weghalen van belemmeringen en succesvolle implementatie. Daarom vinden we het tijd om de temperatuur van het water te bepalen.

Onderzoek zorginnovatie in de GHZ

tBureau voert momenteel een onderzoek uit naar de stand van zaken van zorginnovatie met behulp van technologie in de gehandicaptenzorg anno 2018. Via dit onderzoek wordt in beeld gebracht hoe organisaties in de gehandicaptenzorg innovatie aanpakken, waar men zich op richt, welke belemmeringen er zijn en welke strategie gehanteerd wordt om innovatie vorm te geven. Deelnemers aan dit onderzoek krijgen een overzicht van de markt en van hun positionering daarin. Het onderzoek wordt met veel enthousiasme ontvangen.

Meedoen?

Denk je dat jouw organisatie niet is uitgenodigd? Wil je meedoen?
Laat het ons weten via een kort email aan onderzoek@tbureau.nl en we zorgen dat jouw organisatie mee kan doen. Het onderzoek loopt tot medio januari dus je moet er wel snel bij zijn. Stel niet uit wat je nu kunt doen. Mail öns en we helpen je snel verder.

Op de hoogte blijven?

Wil je geïnformeerd worden over de uitkomst? Vul dan onderstaand formulier in en we sturen je de uitkomst van het onderzoek.