Benchmark

Robotica

Onderzoek stand van zaken Innovatie in de GHZ

Innovatie en de rol van zorgtechnologie staat volop in de aandacht in de gezondheidszorg. Ook in de gehandicaptenzorg zijn veel organisaties hier actief mee bezig. Men organiseert proeftuinen of onderzoekt de mogelijkheden van virtual reality, clientportalen of apps. Menig organisatie ervaart belemmeringen hierbij. tBureau richt zich op het weghalen van belemmeringen en succesvolle implementatie. Daarom was het volgens ons tijd om de temperatuur van het water te bepalen.

Onderzoek zorginnovatie in de GHZ

tBureau deed onderzoek naar de stand van zaken van zorginnovatie met behulp van technologie in de gehandicaptenzorg anno 2018. Via dit onderzoek is in beeld gebracht hoe organisaties in de gehandicaptenzorg innovatie aanpakken, waar men zich op richt, welke belemmeringen er zijn en welke strategie gehanteerd wordt om innovatie vorm te geven. Deelnemers aan dit onderzoek krijgen een overzicht van de markt en van hun positionering daarin. Het onderzoek is met veel enthousiasme ontvangen, 41 organisaties namen deel.

Meedoen?

Denk je dat jouw organisatie niet heeft deelgenomen maar wil je wel de resultaten ontvangen? Wil je volgende keer wel meedoen?
Laat het ons weten via een kort email aan onderzoek@tbureau.nl en we zorgen dat jouw organisatie de volgende keer kan meedoen.

Op de hoogte blijven?

Wil je geïnformeerd worden over de uitkomst? Vul dan onderstaand formulier in en we sturen je de uitkomst van het onderzoek.