Benchmark digitale innovatie gehandicaptenzorg

Benchmark

Technologie speelt een steeds belangrijkere rol in de zorg. Natuurlijk blijft de zorg mensenwerk, maar cliëntportalen en ECD, domotica en robotisering zijn aan de orde van de dag. Misschien nog niet in elke organisatie maar op congressen en blogs gaat het nergens anders over.

Menig zorgorganisatie vraagt zich waar ze staan. Lopen we voor? Moeten wij als organisatie actie nemen? En waarin moeten we dan ons geld investeren? Moeilijke vraagstukken en vaak weet de organisatie het antwoord niet.

tBureau komt dit vraagstuk vaak tegen en heeft daarom iets gedaan dat u kan helpen. We hebben een benchmark uitgevoerd. In eerste instantie voor de gehandicapten zorg. Blijkbaar wilden veel organisaties weten waar ze staan, gezien het aantal reacties. We hebben de resultaten uitgewerkt en dat levert een goed inzicht op in de stand van zaken van zorgtechnologie in de gehandicaptensector. Deze inzichten hebben de deelnemers reeds als rapport ontvangen.

Interactieve analyse

Bij het uitwerken hebben we er voor gekozen om de gegevens zo te verwerken dat ze ook interactief te analyseren zijn. Zodat u antwoord kunt vinden op de vraag waar uw organisatie staat ten opzichte van de collega-instellingen? De rapportage biedt antwoord op vele vragen, zoals de vraag of grote organisaties anders innoveren kleine organisatie, maar ook welke aanpak gehanteerd wordt en welke belemmeringen organisaties ervaren.
U  kunt dit nu zelf interactief online analyseren en zo sneller een beter plan ontwikkelen voor het komende jaar. De analyse biedt inzichten waarop u uw strategie kunt bepalen.

Om de vergelijking uit te voeren voor uw organisatie moet u meegedaan hebben. Om de analyse uit te voeren voor uw segment is het niet noodzakelijk dat u de vragenlijst heeft ingevuld.

Wilt u interactief uw beleid voor de inzet van zorgtechnologie ontwikkelen dan kan dat nu dus veel sneller en gebaseerd op bevindingen in de gehandicaptensector. Wilt u daarbij onze hulp hebben in een workshop of in enkele adviessessies, dan kunnen we dat aanbieden.

 

Mogelijkheden

Standaard: het rapport benchmark Zorgtechnologie in de gehandicaptenzorg

Prijs: gratis
Deelnemende organisaties krijgen een PDF-rapport van de benchmarkt Gehandicaptenzorg 2019 toegestuurd. Heeft u dat nog niet ontvangen, dan kunt u hier het rapport downloaden.

Wilt u zeker weten dat u kunt meedoen bij de volgende benchmark, vul dan onderstaand formulier in.

 

Plus: Interactieve zelfanalyse met online toelichting

Prijs: € 499

Voorwaarde: registratie met een account
Als organisatie krijgt u toegang tot een online dashboard waarin u de gegevens voor uw sector kunt bestuderen en analyseren als input voor uw plan voor de inzet van zorgtechnologie.

  • Account met toegang tot de benchmark gegevens.
  • Zelf online analyse maken.
  • Opstellen van grafieken die uw plan ondersteunen.
  • Persoonlijke online toelichting bij het gebruik van het account. (maximaal 90 minuten)
  • 6 maanden onbeperkt toegang tot de gegevens.

Professional, actief met advisering bij interpretatie

Prijs: € 2.499

Voorwaarde: registratie met een account

  • Alle mogelijkheden van Actief maar dan voor 12 maanden.
  • Professionele ondersteuning door onze adviseurs, 2 sessies van 2 uur, bij u op locatie.

 

U  kunt uw wens kenbaar maken via bijgevoegd formulier. Wij nemen dan contact met u op.